Welkom bij United Economy

Dit is de publieke homepage van de betaalomgeving van United Economy.

De United Economy is een extra schil bovenop de bestaande economie in euro’s. Daardoor komt onbenut potentieel van mensen en bedrijven alsnog tot bloei. Het is een netwerk waar intrinsiek gemotiveerde mensen en bedrijven een eigen betaalmiddel gebruiken om zaken met elkaar te doen. In de United Economy wordt het betaalmiddel gedekt door échte waarde (van goederen en diensten) en is daarom per definitie vrij van speculatie. 

Neem een kijkje op de website van United Economy voor meer informatie over deze community en de mogelijkheden om toe te treden als lid http://www.unitedeconomy.nl
Meer informatie

United Economy maakt voor de betaalomgeving gebruik van Cyclos. Deze software is ontwikkeld door Social Trade Organization.

STRO en United Economy werken nauw samen. Door gebruik te maken van de kennis en technische Know How van STRO is het technische hart van de betaalomgeving van United Economy gerealiseerd.

Leden van United Economy kunnen op deze pagina inloggen en met de andere leden zaken doen met gebruikmaking van Uniteds. Op deze manier realiseren we een nieuwe bloeiende economie gebasseerd op een circulair principe zodat de leden elkaar onderling versterken en onbenut potentieel tot bloei kan worden gebracht.