Welkom bij Broodhandel!

Broodhandel


Broodhandel is een vernieuwend betaal en handel circuit voor en door broodfondsleden. Het stimuleert en ondersteunt onderlinge handel en samenwerking tussen broodfondsleden. Met Broodhandel vergroot en verbeter je je professionele netwerk, verbeter je de samenwerking met andere Broodfondsers en kun je als ondernemer meer betaalde(!) opdrachten binnenhalen. Je kunt zelfs krediet krijgen binnen Broodhandel. En het mooie van dit alles is: Je hoeft er niets voor te laten.


Gebruik makend van innovatieve software-ontwikkelingen bouwt Broodhandel mee aan een alternatief voor de handel in euro’s tussen Broodfondsleden. Interessant? Lees hieronder meer over het “waarom” van Broodhandel en hoe het werkt.


Broodhandel werkt samen met vergelijkbare initiatieven in het landelijke Social Trade Circuit, om een alternatief te realiseren voor het huidige geld dat gedomineerd wordt door banken en financiële markten. Vaak is dat alternatief lokaal geld. Broodhandel is in eerste instantie een landelijk netwerk, dat verschillende broodfondsen met elkaar verbindt, maar het is denkbaar dat de lokale broodfondsgroepen groeien en steeds lokaler gaan werken. Al de verschillende initiatieven in het Social Trade Circuit noemen wij community’s.


Meer informatie


Voor meer informatie over Broodhandel kijk rond op onze website www.broodhandel.nl. Voor meer informatie over het Social Trade Circuit kun je terecht op de nieuwe website. De software die we gebruiken is te vinden op www.cyclos.org.

En voor meer informatie over de ontwikkelaar van de software kunt u terecht op www.socialtrade.nl.


Meedoen


Schrijf u hier (rechts boven of beneden) nu alvast in voor de community Broodhandel, dan kunt u de boel verkennen en blijft  u op de hoogte. De volgende stap is €5,03 overmaken op rekening NL78 TRIO 0784 9115 76 t.n.v. stichting STRO. En dan waar mogelijk is Broodhandelen!